Gabriel Oprea se autoinvită într-o alianţă cu PSD şi ProRomânia: Putem maximiza scorul stângii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, vineri, la Iaşi, că partidul pe care-l conduce vrea să participe într-o alianţă la locale, alături de PSD şi Pro România, însă, dacă nu va fi posibil, UNPR va avea candidaţi proprii peste tot în ţară.

"Suntem pregătiţi să mergem singuri, dar ar fi bine ca stânga să meargă împreună, adică noi, PSD şi Pro România. Sunt discuţii cu aceste partide, dar aşteptăm o cristalizare în cadrul PSD, la congresul lor. Putem maximiza scorul stângii dacă mergem într-o alianţă“, a afirmat Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a mai spus că, dacă partidul său va merge separat la alegerile din acest an, atunci va prezenta liste peste tot în ţară.

"Este nevoie de oameni serioşi, de onoare, astfel încât să ne putem bate. Credem în unitate naţională şi în interes naţional, iar patriotismul pro-european şi pro-NATO este necesar“, a mai spus Gabriel Oprea.

Liderul UNPR s-a întâlnit la Iaşi cu liderii filialelor partidului din Suceava, Bacău, Botoşani, Vaslui şi Iaşi, însă nu au fost stabiliţi deocamdată candidaţii UNPR la primăriile reşedinţă de judeţ din regiunea nord-est.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite