Gabriela Firea: România trebuie să aibă un ideal, idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea FOTO Arhivă Facebook / Gabriela Firea
Gabriela Firea FOTO Arhivă Facebook / Gabriela Firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a transmis, miercuri, pe Facebook, un mesaj de Ziua Naţională, în care afirmă că România trebuie să aibă un ideal, adică idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume.

Într-o ţară aşa de frumoasă, cu un trecut aşa de glorios, în mijlocul unui popor atât de deştept, cum să nu fie o adevărată religie iubirea de patrie şi cum să nu-ţi ridici fruntea, ca falnicii strămoşi de odinioară, mândru că poţi spune: Sunt ROMÂN! Sunt vorbele lui Alexandru Vlahuţă. România Pitorească a lui Vlahuţă! România Pitorească a noastră, a tuturor românilor, oriunde ne-am afla pe acest pământ!”, a scris pe pagina sa de Facebook noul ministru al Familiei.

Gabriela Firea a subliniat faptul că România nu mai trebuie „pedepsită prin vorbe” şi să fie lăsate deoparte nemulţumirile. „De Ziua României, îţi propun să nu o mai pedepsim atâta prin vorbe şi prin fapte, ci să ne amintim cât de multe sacrificii s-au făcut pentru acest petic de pământ. Astăzi este ziua noastră! Să lăsăm deoparte toate supărările şi nemulţumirile şi să ne bucurăm că suntem ROMÂNI! ROMÂNIA trebuie să aibă un ideal, idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume. Să învăţăm lecţia înaintaşilor noştri şi să rămânem cu faţa la istorie! Cu fiecare bătaie a inimii şi cu fiecare respiraţie, în zile fericite sau în tristeţi împovărătoare, dragostea de ţară ne rămâne neschimbată, precum dragostea de mamă”, a completat Gabriela Firea, prim-vicepreşedintă a PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite