Gabriela Firea se războieşte cu Dragnea pe banii bucureştenilor. Scrisoarea trimisă locuitorilor Capitalei, virală pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea le trimite scrisori bucureştenilor. Foto: Inquam
Gabriela Firea le trimite scrisori bucureştenilor. Foto: Inquam

Gabriela Firea le-a trimis bucureştenilor, prin poştă, o scrisoare care a ajuns virală în mediul online şi care este menită să le amintească cetăţenilor proiectele demarate de PMB, dar şi piedicile pe care le întâmpină din cauza conflictului deschis cu liderii PSD. Consilierul general PNL Ciprian Ciucu a numit gestul „inacceptabil” şi a acuzat-o pe Firea că „îşi face campanie electorală folosind resursele Primăriei Capitalei”.

Locuitorii Capitalei au primit prin poştă, în luna noiembrie, o scrisoare semnată de Gabriela Firea şi intitulată „mesaj din partea Primarului General al Municipiului Bucureşti”. Fostul vicepreşedinte al PSD a dorit să le comunice bucureştenilor proiectele pe care PMB le-a derulat de la începutul mandatului său, dar şi problemele de care s-a lovit din cauza luptelor interne din PSD, în încercarea „de a face oraşul mai prietenos şi mai plăcut pentru locuitorii şi vizitatorii săi”. 

„Traficul supraaglomerat reprezintă principala problemă a Capitalei şi de aceea proiectele legate de mobilitatea urbană sunt prioritare, fie că vorbim de modernizarea şi dezvoltarea transportului public saui de lucrări de infrastructură. În acest sens, am solicitat în repetate rânduri autorităţilor centrale transferarea şoselei de centură în administrarea Primăriei Capitalei, pentru a putea acţiona cu celeritate pentru modernizarea acestei artere vitale care, în prezent, în loc să reprezinte o alternativă viabilă pentru autovehiculele care tranzitează oraşul, reprezintă un factor agravant al congestiei traficului rutier din Bucureşti”, se arată într-unul dintre primele paragrafe ale scrisorii primarului. 

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu anunţă, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că mesajul Gabrielei Firea are aproximativ şapte pagini şi o acuză pe aceasta că îşi face campanie electorală din bani publici.

„Inacceptabil! Mi se pare inacceptabil ca Gabriela Firea să folosească resursele Primăriei Capitalei pentru a-şi face campanie pe bani publici! Primarul Firea (PSD) a trimis, pe banii primariei capitalei o scrisoare de cca. 7 pagini in care-şi prezintă "realizarile" sale şi cum decurge războiul cu Dragnea (PSD). Bucureştenilor le-a fost trimis câte un plic cu eticheta „Mesaj din partea Primarului General". În oglindă, ar trebui ca si opozitia sa poată trimită o scrisoare in care să prezinte esecurile resunătoare ale admn istratiei Firea. Dar nouă ne-ar fi ruşine sa folosim banii publici pentru campanie electorală”, a scris Ciucu pe reţeaua de socializare.

Scrisoare firea bucuresteni 1

Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu

firea scrisoare 2

Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite