Firea: Ponta, artizanul distrugerii unei alianţe a stângii în Capitală. Nu accept să ne aliem acum cu propriii asasini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a acuzat marţi că „artizanul distrugerii unei alianţe (n.red.: a stângii în Capitală) a fost Victor Ponta”. Aceasta a comentat apoi şi o posibilă alianţă între PSD, Robert Negoiţă şi Victor Ponta, arătându-se total împotrivă. „Să ne aliem cu proprii noştri asasini?; Să coacem pâine împreună?”.

Întrebată marţi de către jurnalişti cum comentează afirmaţia liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu cum că Gabriela Firea ar fi fost cea care s-a opus unei alianţe, fostul edil al Capitalei a explicat că situaţia a fost pe dos. Aceasta a adăugat că „artizanul distrugerii” unei alianţe a fost Victor Ponta, despre care spune că urmează o campanie pesonală pentru cursa către Cotroceni.

„Cu toată dragostea îl contrazic pe domnul Tăriceanu pentru care am o stimă deosebită. Am lucrat împreună, îl respect. Noi ne-am dorit foarte mult o alianţă în Bucureşti. Din păcate motive care nu ne pot fi imputate, ea nu s-a întâmplat. (...) Artizanul distrugerii unei alianţe a fost Victor Ponta. Urmează o campanie personală. Vrea să devină preşedintele ţării”, a explicat Gabriela Firea.

În ce priveşte prezenţa lui Negoiţă la sediul PSD şi o posibilă alianţă între social-democraţi şi Pro România, Firea s-a declarat total împotrivă.

„Să ne aliem cu proprii noştri asasini, domnul Ponta şi domnul Negoiţă? (...) Să coacem pâine împreună?”, a adăugat Firea.

Mai departe, fostul edil explicat că „foarte mulţi vor regreta” faptul că l-au ales pe Nicuşor Dan în locul Gabrielei Firea pentru primăria Bucureştiului, acuzându-l pe candidatul PNL-USR-PLUS că vrea să blocheze oraşul şi că nu are soluţii pentru problema apei calde.

Nici Traian Băsescu nu a scăpat de tirul fostului primar, care a fost acuzat de Firea că i-a îndatorat pe bucureşteni.


„Băsescu a îndatorat cel mai mult bcureştenii. Să-l văd pe Nicuşor Dan ce face cu situaţia Constanda. Domnul Băsescu ieşea şi îmi dădea lecţii la televizor. Doar prin prisma limbii lui ascuţite a obţinut cât a obţinut. Mulţi oameni sunt păcăliţi de o limbă ascuţită”, a conchis Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite