Gabriela Firea nu se dă plecată:  Sunt doar cifre. Declaraţia o voi face mâine. Candidatul dreptei a dus o campanie murdară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei Gabriela Firea nu s-a prezentat alături de colegii de partid după afişarea rezultatelor de la alegerile locale, ci a transmis un mesaj pe Facebook în care a subliniat că deşi cifrele de la exit polluri o dau cu 8 procente în spatele lui Nicuşor Dan, acestea reprezintă „doar nişte sondaje de opinie”. De altfel, aceasta a lansat noi atacuri asupra lui Nicuşor Dan pe care îl acuză de „campanie murdară”.

„Ce se întâmplă la acest moment. Exit pollurile nu au cum să fie cele oficiale. Sunt cifre în urma unor sondaje de opinie.

Declaraţia o voi face mâine. Cred că trebuie să mă mai nasc o dată pentru a mai face o campanie murdară cum au făcut principalii mei contracandidaţi, în special candidatul dreptei unite. Prietenii mei găseau plătite, sponsorizate, mesaje plătite la adresa mea care nu au legătură cu activitatea mea. Au fost lovituri nemeritate sub centură. Eu m-am axat doar pe prezentarea în faţa dvs a situaţiei în care am preluat Bucureştiul acum patru ani”, a declarat duminică seară Gabriela Firea.

Aceasta a adăugat apoi că în campania electorală s-a vorbit despre faptul că „eu aş fi capul răutăţilor” şi că nu s-au atins problemele Bucureştiului.

„Un alt lucru care mi s-a părut inadecvat, că în această lună de campanie nu am vorbit de faptul că nu avem centură, că se opreşte apa caldă. Toată vara am făcut revizii. Apa caldă nu vine de la Gabriela Firea. Vine 60% de la Guvern. Din păcate i-a convins pe mulţi că eu aş fi capul răutăţilor.

În loc să vorbim de poluare am vorbit despre domnul Ion Iliescu, fostul preşedinte al partidului retras din viaţa publică. Asocierea mea cu domnul Adrian Năstase, fostul preşedinte PSD retras şi el din viaţa publică. S-a vorbit de domnul Dragnea care ştim unde este. Doi ani de zile am fost unul din puţinii colegi care s-a luptat cu ce a făcut el”, a conchis Firea.

VIDEO Gabriela Firea / Facebook


Nicuşor Dan a câştigat lupta pentru Bucureşti detaşat, după cum arată sondajul CURS-Avangarde. 47.2% e procentul pe care l-ar fi obţinut candidatul susţinut de PNl, USR şi PLUS.
Gabriela Firea, actualul primar, a fost votată de 39%,în timp ce Traian Băsescu a strâns 8.6%.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite