Gabriela Firea, mesaj către liberali: Îi cerem lui Orban si preşedintelui să nu blocheze legea privind redeschiderea pieţelor. Nu e loc de orgolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Gabriela Firea, candidat al PSD pentru Senat, le cere premierului Ludovic Orban şi preşedintelui Klaus Iohannis să nu atace la CCR legea care permite redeschiderea pieţelor în spaţii închise.

„Pieţele sunt înca închise. Producătorii agricoli îşi vând marfa în frig, prin parcări, pe strada, sau în fostele pieţe acoperite cărora li s-au scos geamurile. Victime sigure ale bolilor cauzate de frig. Cumparatorii sunt pagubiti, bugetul familiilor este grav afectat. Am analizat aceasta situatie grava impreuna cu social-democratii de la sectorul 2, condusi de colega noastra Rodica Nassar”, a scris pe pagina sa de Facebook Gabriela Firea. 

Fostul primar face apel către premier şi preşedinte să nu blocheze legea care permite redeschiderea pieţelor. „Parlamentul a adoptat Legea PSD pentru redeschiderea pieţelor. Asa ca, îi cerem lui Orban si presedintelui să nu blocheze legea, prin contestarea ei la Curtea Constituţională sau prin retrimiterea la reexaminare. Sā permită intrarea ei în vigoare cât mai rapid, pentru a pune capăt acestei decizii greşite. Nu mai e loc de orgolii în această problemā, pentru că agricultorii români riscă să-şi piardă produsele agricole pentru care au muncit un an întreg. Orice blocaj împotriva intrării în vigoare a legii ar reprezenta un nou atac absolut nejustificat la adresa agricultorilor români. Nu poate exista nicio justificare de bun-simţ de a persista în greşeala de a ţine pieţele închise, în timp ce supermarketurile rămân deschise”, a completat Firea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite