Gabriela Firea, mesaj de 1 Mai: Munca cinstită e calea cea mai sigură către reuşită, merită respectată şi sărbătorită la un grătar

Gabriela Firea, mesaj de 1 Mai: Munca cinstită e calea cea mai sigură către reuşită, merită respectată şi sărbătorită la un grătar

Primarul general Gabriela Firea. FOTO Facebook Gabriela Firea

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea,a afirmat, luni, într-un mesaj adresat bucureştenilor cu ocazia zilei de 1 Mai, faptul că munca cinstită este calea cea mai sigură către reuşită, deci merită respectată, dar şi sărbătorită la un grătar tradiţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Oricât de fericit ar fi un an în viaţa noastră, întotdeauna poate fi unul mai fericit! De aceea vă urez astăzi '1 Mai fericit!' tuturor celor care munciţi din greu pentru a asigura un trai decent familiilor voastre. Munca cinstită este calea cea mai sigură către reuşită, deci merită respectată, dar şi sărbătorită aşa cum se cuvine, la un grătar tradiţional, într-o frumoasă zi de primăvară", a scris edilul general, într-o postare pe pagina de facebook.
 
Totodată, Firea le-a mulţumit angajaţilor Primărie Generale care au muncit alături de ea, în primele luni de mandat. „Le mulţumesc de asemenea tuturor celor care au muncit alături de mine în Primăria Generală, în primele luni de mandat! Datorită efortului vostru, al întregii echipe, am reuşit să dinamizăm întreaga activitate. Aştept pozele voastre de la grătar şi iarbă verde“, a mai scris Gabriela Firea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările