Gabriela Firea, despre relaţia cu liderul PSD: În spital am primit flori de la Dragnea şi de la Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos Octav Ganea
FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a spus intr-o intervenţie la Antena 3 că încă nu s-a împăcat cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, însă a ajuns la o „normalizare a relaţiilor”. În perioada în care a stat în spital, aceasta mai mărturiseşte că a primit flori de la Dragnea, Dăncilă şi Tăriceanu.

„Nu vă ascund faptul că domnul Dragnea m-a sunat în prima zi în care am revenit din spital, mi-a spus că doreşte să rezolve parte din problemele pe care Primăria Capitalei le are în această perioadă.

Am înţeles din acest mesaj că doreşte cumva că doreşte să normalizeze relaţia dintre preşedintele PSD şi Primarul General, fost om cu funcţii în PSD, acum simplu membru de partid, ceea ce cred că este de bun augur pentru cetăţeni. Eu cred că dacă aş refuza acest sprijin din partea Guvernelor, a ministerelor care sunt acum coordonate de către reprezentanţi ai coaliţiei PSD-ALDE al fi blamată pentru faptul că ţin mai mult la orgoliul meu personal decât la interesul bucureştenilor”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Aceasta a povestit şi despre perioada în care a stat în spital pentru intervenţia chirurgicală şi că se pregăteşte de o nouă operaţie. Totodaţă, primarul a mai menţionat că în timpul spitalizării a primit flori de la mai mulţi politicieni, printre care Călin-Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea, sau Viorica Dăncilă.

„Familia a fost alături de mine şi prietenii mei în perioada de spitalizare, dar şi câţiva politicieni, care mi-au trimis şi flori; domnul Tăriceanu, domnul Dragnea, doamna Dăncilă, domnul Ponta”, a mai declarat Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite