Gabriela Firea, declaraţie controversată: Biroul lui Orban era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea FOTO Inquam Photos
Gabriela Firea FOTO Inquam Photos

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat, duminică, o serie de atacuri la adresa premierului Ludovic Orban, despre care a spus că nu s-a schimbat deloc faţă de vremea când era viceprimar, transmite Digi 24.

„De când era viceprimar, stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu ţigări, numai cu persoane pestilenţiale şi văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depăşească acel nivel”, a spus Firea, potrivit Digi 24.

De asemenea, primarul general al Capitalei a adăugat că Ludovic Orban este „egal cu Dragnea“.

„Din punctul meu de vedere, Orban este egal cu Dragnea, asta e concluzia pe care pot să o trag, de vreme ce domnul Orban a vorbit în stânga şi în dreapta, a dat un guvern jos, nu ca să le fie mai bine românilor, ci ca să adună oameni PPE în plenul european. Ţevile nu se repară nici cu whiskey, nici cu alcool, nici cu cântatul la mandolină. Asta făcea când era viceprimar, probabil că asta face şi acum”, a mai spus Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea, atac bizar la Orban: A declanşat jihadul împotriva mea

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminică pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmând că cine seamănă vânt culege furtună şi că rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0.

„Cine seamănă vânt culege furtună. Dacă azvârli sute de milioane în societăţi ale Primăriei care nu fac nimic, în care nu faci altceva decât să angajezi clientela publică şi plateşti salarii mai mari decat în sectorul privat, nu e de mirare. Dacă stai să analizezi rezultatele mandatului, sunt aproape egale cu 0”, a declarat Orban, care a afirmat că are discuţii „de la distanţă” cu Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite