Gabriela Firea, acuzaţii grave: Sunt urmărită peste tot de cercuri private. Mi se spune că soţul meu va fi arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul general Gabriela Firea FOTO Eduard Enea
Primarul general Gabriela Firea FOTO Eduard Enea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, spune că este urmărită în trafic, iar telefonul îi este ascultat de cercuri private care vor să o compromită. Edilul Capitalei spune că i se transmite că soţul său, Florentin Pandele, va fi arestat.

„Sunt urmărită în trafic, am primit mailuri pe contul privat, mesaje să o las mai moale pentru că sunt afaceri care trebuie să continue. Sunt peste tot urmărită. Am avut o discuţie cu o colegă de partid, s-a întrerupt legătura şi eu ascultam propria noastră conversaţia. Nu aduc acuzaţii instituţiilor. Cred că sunt urmărită de cercuri private care sunt deranjate că am ajuns primar. Probabil vor să afle lucruri personale pentru ca apoi să mă compromită“, a spus Gabriela Firea, într-o emisiune la România TV.

Edilul Capitalei a mai spus că nu a depus însă nicio plângere. „Am mailuri. S-au cheltuit milioane de euro ca eu să nu ajung primar. Eu am fost atentă la ceea ce am semnat, dar se încearcă ca măcar soţul meu să păţească ceva. Sunt chemaţi oameni de afaceri din Ilfov, să facă denunţuri, pentru că Gabriela Firea a crescut foarte mult în sondaje. Din două zile mi se spune că soţul meu va fi arestat pentru ca eu să devin vulnerabilă“, a mai spus Firea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite