Gabriela Firea, noi acuzaţii la adresa lui Cîţu: Nu are gata bugetul nici acum. S-au cocoţat la putere prin manipulare, fraudă şi minciună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea, senatoare PSD.  FOTO: Facebook Gabriela Firea
Gabriela Firea, senatoare PSD.  FOTO: Facebook Gabriela Firea

Gabriela Firea a reacţionat rapid după ce premierul Florin Cîţu a anunţat întârzierea unei decizii privind bugetul pentru anul 2021. Senatoarea PSD susţine că o decizie legată de buget ar fi fost aşteptată odată cu începerea sesiunii parlamentare şi îl acuză pe Cîţu că a minţit atunci când a declarat că bugetul va fi gata la începutul lunii februarie.

„Ce-am spus, s-a adeverit, din păcate! Cîţu nu are gata Bugetul de stat. A minţit că îl va încheia rapid şi îl va aduce în Parlament la începutul sesiunii parlamentare. Sesiunea a început azi. A început şi Dl Cîtu să se scuze. Să acuze. Să dea vina. Să găsească „acarii păuni”.  Alţii decât el care, poate a uitat, a fost ministru de finanţe înainte de a ajunge premierul guvernului format din partidele care au pierdut alegerile. Care au fost trimise de români acasă sau în opoziţie, nicidecum la guvernare.” a scris prim-vicepreşedinta PSD, luni, pe Facebook.

Gabriela Firea continuă seria de critici la adresa actualei puteri, spunând că „dacă tot s-au cocoţat la putere prin manipulare, fraudă şi minciună” măcar să muncească pentru popor.

„Să vină cu rezultate, nu doar cu scuze. Cei de la PNL sunt de 1 an şi 3 luni la guvernare iar cei de la USR - Plus au mai fost în guvernul Cioloş. Deci, nu au scuză începătorilor! Dar dovedesc o lipsa crasă de respect faţă de români. Lasă că merge şi aşa. Cred ei...” a conchis Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite