Gabriel Oprea se întoarce. PSD ar putea fuziona cu UNPR. Dăncilă: Luăm în calcul acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că ”este şi dorinţa UNPR”, formaţiune condusă de fostul vicepremier Gabriel Oprea, să fuzioneze cu PSD, dar că această solicitare va fi decisă de membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD. ”Luăm în calcul acest lucru”, a adăugat Dăncilă, potrivit Mediafax.

”Este şi dorinţa UNPR-ului. Luăm în calcul acest lucru. Vom discuta acest lucru în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Am văzut dorinţa mai multor sindicate de a semna acord de cooperare, mai multor partide politice, partide care nu sunt parlamentare. Mă bucur că există această dorinţă de a veni către Partidul Social Democrat”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată despre o eventuală fuziune PSD-UNPR.

Premierul Viorica Dăncilă spune că cele şase partide care au dat jos Guvernul pe care îl conduce negociază formarea unui nou Executiv, dar nu spun despre un program de guvernare şi ce îi aşteaptă pe români a doua zi de la preluarea guvernării.

“Nu am de unde să ştiu, după cum este firesc negocierile se poartă de către cele şase partide de opoziţie, cele şase partide care au reuşit să dea jos un guvern fără a veni cu o altă soluţie în loc. Văd că este implicat în continuare domnul preşedinte Iohannis, nu ne sperie implicarea domniei sale, suntem destul de puternici să mergem înainte, cert este că din motive electorale şi din motive de campanie, cei care vor suferi sunt cetăţenii pentru că vedem că nu au o altă alternativă, negociază, dar nu ne spun despre un program de guvernare, despre ce îi aşteaptă pe cetăţeni începând de a doua zi de când vor prelua guvernarea. Partidul Social Democrat nu va participa la votul pentru noul Guvern”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite