Funeriu: Doamna Dragu vrea continuitate, dar vrea să schimbe premierul pe care tot partidul ei l-a pus acum 4 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Daniel Funeriu a criticat-o pepagina sa de Facebook pe Anca Dragu după declaraţiile referitoare la plecarea premierului Cîţu din fruntea guverului.

”Jur că nu înţeleg. Doamna Dragu vrea continuitate. Dar vrea să schimbe premierul pe care tot partidul ei l-a pus acum 4 luni. Şi căruia acum 2 săptămâni i-au dat un stilou cu care sperau să semneze cât mai multe reforme. Încep să cred că îndemnul lui Boc către USRPLUS (de a sta câteva zile cu picioarele în apă rece) chiar trebuie urmat. PS: să ştiţi că acum la PSD s-a deschis şampania. La PNL încă nu, că ăia încă dorm duminică la ora asta.”, scrie Funeriu.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat că formaţiunea din care face parte, USR PLUS, îşi doreşte să construiască şi să implementeze programul de guvernare actual fără să existe fragmentări în guvernare. Ea a dat ca exemplu guvernul condus de Adrian Năstase, de la începutul anilor 2000, care a avut continuitate. Ulterior, Dragu a făcut precizări pe Facebook cu privire la sensul declaraţiei sale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite