Frunzăverde: Nu trebuie sancţionat nimeni pentru referendum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde a câștigat alegerile locale
Sorin Frunzăverde a câștigat alegerile locale

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, astăzi, că în opinia sa nu ar trebui sancţionat nimeni pentru rezultatul la referendum, prioritatea liberalilor fiind pregătirea serioasă pentru alegerile parlamentare, "mult mai grele" decât se aşteaptă partidul.

"Cred că un plus de mobilizare în plan politic, în planul managementului politic este necesar în acest moment. Nu trebuie să privim însă atât de tragic rezultatele referendumului. Cred că acel prag impus - din nefericire acceptat de USL - a fost principala problemă. El contravine oricărei practici democratice europene, oricărei practici europene. Asta a fost principala problemă pe care am avut-o. Cred că a fost o eroare faptul că am acceptat acest lucru, în condiţiile în care USL a respectat regulile democratice ale jocului", a spus Frunzăverde.

Despre sancţionarea conducerii partidului pentru situaţia de la referendum, Frunzăverde a arătat că nu consideră că trebuie sancţionat cineva.

"Cred că trebuie să ne pregătim foarte serios pentru alegerile parlamentare, alegeri care vor fi mult mai grele decât ne aşteaptăm. Mult mai grele decât o arată astăzi sondajele, care plasează USL la peste 60% şi spun acest lucru, pentru că ele se desfăşoară, în baza legii electorale existente, care ajută foarte mult partide cotate la nivelul PDL", a arătat vicepreşedintele PNL.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite