FOTO Preşedintele Băsescu, surprins la bustul gol, în largul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu, alături de Ciprian Rogojan (PDL) FOTO Facebook
Preşedintele Traian Băsescu, alături de Ciprian Rogojan (PDL) FOTO Facebook

Senatorul PDL Ciprian Rogojan a postat duminică, pe contul său de Facebook, o serie de fotografii în care apare alături de preşedintele Traian Băsescu şi în care şeful statului este înfăţişat aşa cum rareori românii au ocazia să îl vadă: la bustul gol, în largul mării.

Rogojan, mai cunoscut sub numele de Cici de la Sistem, a petrecut ziua alături de preşedinte şi de colegul său, Florin Secară, în largul mării.

Traian Băsescu

În descrierea fotografiei, Ciprian Rogojan a postat un text elogios la adresa şefului statului, subliniind că Băsescu este „mult mai ancorat în realităţile prezente decât am fi tentaţi să credem“.

„L-am privit întotdeauna ca pe un lider. Unul de care te apropii cu emoţia de a nu greşi şi de a te ridica la nivelul remarcilor sale spirituale. Mereu l-am asociat cu imaginea preşedintelui suficient de puternic pentru a trece de două tentative de suspendare, un preşedinte care s-a impus şi s-a făcut respectat în faţa instituţiilor statului. Recent, am avut surpriza să constat că Traian  Băsescu este mult mai ancorat (că tot am fost la mare) în realităţile prezente decât am fi tentaţi să credem“, a scris Rogojan.

„L-am întâlnit în largul mării, unde, departe de scutul SPP-iştilor, se destindea cu şalupa“, a povestit democrat-liberalul. „A urcat pe vasul pe care eram şi, la cât de firesc m-a salutat, preţ de câteva secunde am avut impresia că ne dădusem întâlnire în acel loc. Că ne ştiam de când lumea şi aştepta să îi aduc veşti de acasă“, a adăugat el.

Imaginea preşedintelui, a mai scris Rogojan, este aceea a unui „om în a cărui privire îţi citeşti răspunsul propriilor întrebări nerostite“.

„A fost ceea ce aşteptam să văd în spatele costumului prezidenţial. Un om direct, simplu în exprimare, cu o memorie debordantă, care dădea impresia că ştie fiecare colţ din ţara asta, cu bune, cu rele, un om în a cărui privire îţi citeşti răspunsul propriilor întrebări nerostite. Avea o replică pentru orice“, a rememorat el întâlnirea.

Traian Băsescu

„Am povestit de toate. De la politică, la Maramureş şi tot ce poţi vorbi cu un om în ... largul mării“, a mai scris Rogojan, adăugând că s-a ajuns „şi la muzică“.

„S-a arătat dezamăgit că am renunţat la proiectul Sistem, după mai bine de zece ani de scenă. Şi-a adus aminte de 2005 şi de momentul Eurovision. În timp ce vorbea, mi-l imaginam pe preşedinte stând în fotoliu şi urmărind o trupă de «nebuni frumoşi», într-un spectacol de talie europeană. Au trecut opt ani de atunci. Între timp, el a mai câştigat un mandat, iar eu m-am apucat de o altă «nebunie». Politica“, a arătat democrat-liberalul, adăugând că nu regretă acest pas.

„Sunt prea tânăr pentru asta“, a conchis el.

Materiale pe aceeaşi temă

FOTO Elena Udrea, liberă la mare. Iubeşte litoralul românesc

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite