FOTO Ponta, surprins la o cafenea, pe aeroportul din Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta îşi petrece concediul la Miami, reiese din fotografie publicată pe Facebook de Magda Bistriceanu, fostă membră a partidului Forţa Civică. Premierul a fost surprins la o cafenea, pe aeroportul din Miami, alături de fiul său.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a dezvăluit, miercuri seara că Ponta a plecat la Miami, el spunând  că „dacă nu era la Miami, Ponta l-ar fi chemat pe Liviu Dragnea şi i-ar fi spus că, dacă mai îndrăzneşte să facă anunţuri publice care vizează activitatea miniştrilor, demisionează“.

„Dacă nu era la Miami, cu certitudine, aşa gândesc eu, l-ar fi chemat (Ponta -n.r.) şi i-ar fi spus: «Uite, băiatu’, ştii care e treaba? Eu stau aici ca să mai fiţi la guvernare. Dacă mai îndrăzneşti o singură dată să mai faci anunţuri de-astea, aţi pierdut guvernarea». Eu vă spun ce aş fi făcut eu (…) Apoi, aş fi spus şi partidului: «Am avut o discuţie cu domnul Dragnea, l-am atenţionat că nu e şeful miniştrilor. Dacă o singură dată îndrăzneşte să facă anunţuri  publice care vizează activitatea miniştrilor, îl las»“, a declarat Traian Băsescu.

Ponta, la Miami. "Plec în concediu cu familia"

Premierul Victor Ponta a declarat marţi că pleacă în concediu de odihnă până la 9 august, alături de soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, şi cei doi copii. „Plec în concediu, mă întorc duminică, pe 9 august. E concediu de odihnă cu familia, mă duc în afara ţării. Nu mă duc acum la niciun control în Turcia. E un lucru pe care-l vor decide medicul din România, domnul Codorean şi cu medicul care m-a operat, din Turcia, undeva la sfârşitul lunii august, în funcţie de cum evoluează recuperarea. Plec în concediu cu soţia şi cei doi copii“, a declarat premierul, marţi, şi a adăugat că pleacă în afara ţării, dar nu în Turcia.

Ponta, la Miami. Oprea, delegat să-i ţină locul

Premierul Victor Ponta i-a delegat vicepremierului Gabriel Oprea atribuţiile de conducere a Guvernului, în perioada 29 iulie - 9 august, premierul plecând în concediu de odihnă în acest interval de timp, se arată în decizia publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Este vorba despre o delegare de atribuţii şi nu despre un interimat, astfel încât Gabriel Oprea se poate ocupa de activităţiile pe care le are Victor Ponta la Palatul Victoria, însă nu poate organiza şedinţele săptămânale ale Executivului. Prima şedinţă pe care o va susţine Ponta după întoarcerea din concediu va avea loc pe 19 august.

De altfel, Ponta, la fiecare concediu de odihnă pe care l-a avut a uzat de această posibilitate de a delega atribuţiile către vicepremierul României.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite