FOTO De la Elena la Elena: o poză şi o urare pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografia a fost postată miercuri pe reţeaua de socializare FOTO Twitter
Fotografia a fost postată miercuri pe reţeaua de socializare FOTO Twitter

Mezina preşedintelui a felicitat-o şi în acest an pe Elena Udrea cu ocazia zilei sale de naştere. La fel ca anul trecut, Elena Băsescu a ales să posteze pe Twitter urarea adresată fostului ministru al Turismului.

Pe lângă simplul mesaj „La mulţi ani, Elena Udrea!”, fiica preşedintelui a ataşat şi o poză cu ea, îmbrăcată în blană, în faţa unui Moş Crăciun din plastic.

Miercuri, Elena Udrea a împlinit 39 de ani. În aceeaşi zi, deputatul PDL a sărbătorit şi nouă ani de căsnicie alături de Dorin Cocoş.

Prietenia dintre cele două Elene este deja de notorietate. Anul trecut, mezina preşedintelui a postat tot pe Twitter o poză în care apărea alături de Elena Udrea, ambele foarte zâmbitoare şi îmbrăcate în rochii de culoare roşie. În fotografie, Udrea era aşezată pe un fotoliu, lângă un brad împodobit, iar pe braţul fotoliului stătea Elena Băsescu. Poza a fost însoţită şi de o urare: „La mulţi ani, Elena!”.

image

Spre deosebire de anul acesta, anul trecut Elena Udrea şi-a petrecut Sărbătorile alături de familia prezidenţială. În 2012, familia preşedintelui a ales să facă Crăciunul la Predeal, în timp ce Udrea şi soţul ei au mers la Azuga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite