FOTO Cum arată distanţarea socială în Parlament. Presadă: „Înţeleg de ce oamenii sunt dezamăgiţi de politicieni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parlamentarii cu siguranţă nu au respectat distanţa fizică cerută de starea de alertă. FOTO Florina Presadă
Parlamentarii cu siguranţă nu au respectat distanţa fizică cerută de starea de alertă. FOTO Florina Presadă

Senatoarea Florina Presadă a publicat o fotografie din plenul Parlamentului unde poate fi observat faptul că aleşii nu respectă deloc regulile de distanţare socială, ci sunt înghesuiţi în jurul tribunei.

„Ai zice că parlamentarii ştiu deja ce înseamnă respectarea regulilor, cum ar fi distanţarea socială. Sau că parlamentarii au înţeles ce înseamnă puterea exemplului.Ei, aş! Iată cum s-au materializat azi şi respectul faţă de reguli, şi puterea exemplului în cadrul plenului reunit.Eu înţeleg de ce oamenii sunt dezamăgiţi de politicieni. Schimbarea începe cu noi!”, a scris pe pagina sa de Facebook Florina Presadă, senatoare a USR, într-un mesaj publicat alături de fotografie. 

Preşedintele de şedinţă, Robert Cazanciuc, a făcut apel de mai multe ori la respectarea distanţei regulamentare, însă parlamentarii nu s-au conformat. De altfel, au fost mai multe schimburi de replici între cei de la PSD şi alte formaţiuni pe tema faptului că a avut loc aglomerarea zonei din jurul microfonului central.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite