FOTO Adrian Năstase, deputatul care aduce pâinea

FOTO Adrian Năstase, deputatul care aduce pâinea

Adrian Năstase, aducând pâine pentru sinistraţii din Prahova

Fostul premier Adrian Năstase a împărţit, sâmbătă, în colegiul Prahova, unde este deputat, medicamente şi alimente şi a verificat starea drumurilor în localităţile Mizil, Baba Ana, Fântânele şi Gura Vadului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mai sunt probleme cu drumurile, mai ales in ceea ce priveste drumurile comunale în capetele de sat. Zapada a atins in unele locuri 4-5 metri. Aprovizionarea batranilor este mai dificila.", a explicat Adrian Năstase, într-o postare pe blogul său.

Dă click pe imagini pentru fotogalerie!

 

Deputatul a mai spus că împărţire alimentelor, printre care şi câteva mii de pâini s-a făcut prin primării şi biserici, se arată în sursa citată.

În urma discuţiilor avute de Năstase cu localnicii, o preocupare majoră a devenit problema pierderile cauzate de iarnă în domeniul agriculturii. Astfel, fostul premier precizează că, în acest an agricol, "s-ar putea înregistra pierderi de aproximativ 30%".

Adrian Năstase a menţionat în finalul mesajului postat pe blogul său că în circumscripţia electorală din care face parte s-au achiziţionat diferite utilaje care să ajute la deszăpezire, după ce, marţi, postase lista cu situaţia drumurilor în colegiul în care este deputat, unde numai 3 drumuri mai erau închise pentru deszăpezire.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările