Fostul preşedinte Traian Băsescu a venit vineri la sediul PMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte Traian Băsescu FOTO Mediafax
Fostul preşedinte Traian Băsescu FOTO Mediafax

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a venit, vineri, la sediul Partidului Mişcarea Populară, au precizat surse din partid pentru Mediafax.

Mai mulţi lideri ai PMP au declarat că nu ştiau despre faptul că Traian Băsescu va veni la sediul PMP, majoritatea fiind plecaţi în teritoriu.

Fostul preşedinte al României a mai fost la sediul PMP pe 11 februarie, când şi-a preluat biroul amenajat din decembrie 2014.

Băsescu a fost aşteptat, atunci, la sediul formaţiunii de către secretarul general al PMP, Dorel Onaca.

Traian Băsescu a participat şi la congresul PMP, la începutul lunii februarie, reuniune unde a ţinut o cuvântare în care a spus că doreşte să fie un "partener" al acestui partid, dar fără să îl conducă.

"Vreau să vă fiu partener. Vă voi pune la dispoziţie experienţa mea, dar nu vă voi conduce", a spus Băsescu în discursul său.

"Sunt convins că partidul va creşte şi va fi un etalon", a mai spus Băsescu despre PMP, partid care "trebuie să se afirme drept capabil de soluţii teoretice şi acţiune practică pentru modernizarea României şi consolidarea statului de drept".

Citeşte şi:

Ponta: Băsescu e mort de frică, se roagă de Udrea să nu ajungă şi el la închisoare

Premierul Victor Ponta  a comentat miercuri declaraţiile lui Traian Băsescu referitoare la Elena Udrea şi a spus că fostul preşedinte se teme să nu ajungă după gratii, denunţat de Elena Udrea.

Traian Băsescu: Am avut decretul de demitere a lui Coldea scris, dar nu l-am semnat. Am fost la doamna Udrea acasă,  în arestul la domiciliu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a vorbit, marţi seară, într-un interviu pentru B1TV, despre cele două mandate de şef al statului, despre vizita lui Klaus Iohannis la Chişinău şi despre problemele Elenei Udrea cu Justiţia.

Traian Băsescu a mers la premiera filmului inspirat din cazul procurorului Panait

Fostul preşedinte Traian Băsescu a participat, luni seara, la premiera filmului „De ce eu?“ regizat de Tudor Giurgiu. Filmul prezintă cazul morţii misterioase a procurorului Cristian Panait, fost coleg al premierului Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite