Fostul portar al Naţionalei, Rică Răducanu, s-a înscris în UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, a anunţat înscrierea fostului portar al Naţionalei, Rică Răducanu, în UNPR, partid condus de vicepremierul Gabriel Oprea.

„Rică RĂDUCANU, marea glorie a fotbalului românesc, s-a înscris în UNPR. Este în interesul naţional, in aceasta perioada cand parca am uitat sa pretuim oamenii mari care au facut cinste României, să ne apreciem valorile naţionale. Rică RĂDUCANU este o valoare a tuturor românilor“, scrie Onţanu, pe pagina sa de Facebook.

Anunţul înscrierii lui Răducanu este însoţit şi de o fotografie, care îl arată pe fostul portar al Naţionalei ţinând în mână adeziunea la UNPR.

Rică Răducanu este un fost fotbalist român, portar, care a jucat în echipa naţională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic.

Şi deputatul Marin Anton, fost membru PMP, a devenit, începând de vineri, membru al UNPR. „Deputatul independent Anton Marin a devenit membru al Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Anton Marin a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr. 19 Giurgiu, colegiul uninominal nr. 2“, se arată într-un comunicat transmis vineri de UNPR.

Preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, spune că îl apreciază pe deputatul Marin Anton, proaspăt înscris în UNPR, pentru buna organizare, asemenea lui Marian Vanghelie.








 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite