Raluca Prună, despre aluzia că la Colectiv s-ar fi pus foc pentru preluarea guvernării: Cer scuze celor care au ars de vii şi cu zile la Colectiv. Suferinţa lor nu repară ceea ce e stricat în noi ca naţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Justiţiei, Raluca Prună a avut un mesaj dur după ce ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat retoric „la ce vor mai da foc“, referindu-se la depunerea unei plângeri penale de către Ludovic Orban împotriva premierului Dăncilă.

„Cea mai mare marşăvie a zilei: afirmaţia aluzivă că la Colectiv s-ar fi pus foc pentru preluarea guvernării”, a scris pe pagina de Facebook fostul ministru de Justiţie.

„Unii proiectează în noi, ceilalţi, toată urâţenia şi micimea umană din care s-au construit. La Colectiv s-a pus foc de către un lung şir de complicităţi care poartă un nume CORUPŢIE şi se circumscriu unei mentalităţi păguboase a lui se poate şi aşa, cu care PSD are totul de a face. Azi, focul îl pune singur PSD în tot ce atinge. Guvernarea va fi aşadar preluată atunci când gradul de toleranţă va fi atins”, a completat Raluca Prună

„Le cer scuze celor care au ars de vii şi cu zile la Colectiv. Suferinţa lor nu repară ceea ce e stricat în noi ca naţie. 

Iertati-ne!”, a încheiat aceasta.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat joi, referitor la depunerea unei plângeri penale de către Ludovic Orban pe numele Vioricăi Dăncilă, că liberalii vor să preia guvernarea, întrebându-se „la ce vor mai da foc“, afirmaţia ministrului fiind o aluzie nefericită la incendiul de la Clubul Colectiv, în urma căruia zeci de tineri şi-au pierdut viaţa.

„După ameninţarea lui Iohannis de acum trei zile la adresa premierului, iată că ies la iveală servanţii preşedintelui. Întrebarea pe care mi-o pun acum că plângerea penală e depusă este la ce mai vor să dea foc ca să preia guverarea“, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, care ulterior a menţioant în mod direct demisia premierului Victor Ponta în urma tragediei de la clubul Colectiv. „Asistăm la un mod de operare care a fost aplicat şi în 2016 când a fost demis Ponta. Şi în 2015, şi acum, preşedintele Iohannis doreşte să dea jos o guvernare legitimă aleasă de majoritatea românilor“, a completat liderul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite