Fostul eurodeputat Ioan Mircea Pascu ironizează PSD: Vor primi doar un post de vicepreşedinte. No comment!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan-Mircea Paşcu FOTO Marian Iliescu
Ioan-Mircea Paşcu FOTO Marian Iliescu

Social-democratul Ioan Mircea Paşcu, fost vicepreşedinte al Parlamentului European, a ironizat duminică pe Facebook faptul că PSD va primi funcţii mult mai puţin importante pentru mandatele din următorii cinci ani.

Acesta spune că PSD va primi doar un post de vicepreşedinte al Grupului Socialist şi Democrat (S&D) şi unul de vicepreşedinte al unei comisii în Parlamentul European.

„Se zvoneşte ca delegaţia PSD va primi un post de vicepreşedinte al Grupului Socialist şi Democrat şi un post de vicepreşedinte al unei comisii!? ... No comment!”, a afirmat Ioan Mircea Pascu pe Facebook, în contextul în care PSD a avut mandatul trecut o funcţie de vicepreşedinte al Parlamentului European.

Fost deţinător al acestei funcţii, Pascu nu a mai fost inclus pe lista candidaţilor PSD la alegerile europarlamentare de anul acesta. În urma scrutinului din 26 mai, PSD a obţinut 9 mandate de europarlamentari, ocupate de Rovana Plumb, Carmen-Gabriela Avram, Iulian-Claudiu Manda, Cristian-Vasile Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Adrian-Dragoş Benea şi Victor.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite