Fostul deputat Daniel Geantă, numit de premierul Grindeanu preşedintele Agenţiei pentru Administrarea Activelor Statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Foştii deputaţi Daniel Geantă şi Vicenţiu-Mircea Irimie au primit posturi importante în structurile guvernamentale, primul fiind desemnat preşedinte al Agenţiei pentru Administrarea Activelor Statului, iar cel de-al doilea a fost numit secretar de stat în Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social.

Noul secretar de stat în Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social, Vicenţiu Irimie (49 de ani), a absolvit în anul 2009 Facultatea de Management a Universităţii Spiru Haret din Braşov. Până în anul 2007 a fost membru PSD, când a trecut la PDL, partid care l-a susţinut în 2012 pentru obţinerea unui mandat de deputat. La începutul anului 2013, Irimie s-a în scris în PC, partid din fuziunea căruia cu PLR, a rezultat ALDE.

Şi Ministerul Agriculturii are un nou secretar de stat, pe Doru-Octavian Corcheş care, până în luna februarie, a ocupat un post de consilier judeţean în CJ Bihor din partea ALDE.

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu a decis înlocuirea cu Ruxandrei Elena Gîndu din postul de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului cu Florian-Daniel Geantă. Acesta a obţinut două mandate de deputat, în 2008 şi în 2012, din partea PDL, iar ulterior s-a înscris în PMP, ajungând preşedinte al organizaţiei de Bucureşti a acestui partid. La alegerile parlamentare din 2016 a candidat pe locul 13 al listei PSD pentru Camera Deputaţilor din Capitală, însă nu a obţinut mandatul.

Şefia Agenţiei pentru Domeniile Statului a fost preluată de către Alexandru Tachianu, iar cea a Agenţiei pentru Protecţia Mediului de către Viorel Toma.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite