Fostul deputat Daniel Geantă, numit de premierul Grindeanu preşedintele Agenţiei pentru Administrarea Activelor Statului

Fostul deputat Daniel Geantă, numit de premierul Grindeanu preşedintele Agenţiei pentru Administrarea Activelor Statului

FOTO Inquam Photos

Foştii deputaţi Daniel Geantă şi Vicenţiu-Mircea Irimie au primit posturi importante în structurile guvernamentale, primul fiind desemnat preşedinte al Agenţiei pentru Administrarea Activelor Statului, iar cel de-al doilea a fost numit secretar de stat în Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul secretar de stat în Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social, Vicenţiu Irimie (49 de ani), a absolvit în anul 2009 Facultatea de Management a Universităţii Spiru Haret din Braşov. Până în anul 2007 a fost membru PSD, când a trecut la PDL, partid care l-a susţinut în 2012 pentru obţinerea unui mandat de deputat. La începutul anului 2013, Irimie s-a în scris în PC, partid din fuziunea căruia cu PLR, a rezultat ALDE.

Şi Ministerul Agriculturii are un nou secretar de stat, pe Doru-Octavian Corcheş care, până în luna februarie, a ocupat un post de consilier judeţean în CJ Bihor din partea ALDE.

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu a decis înlocuirea cu Ruxandrei Elena Gîndu din postul de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului cu Florian-Daniel Geantă. Acesta a obţinut două mandate de deputat, în 2008 şi în 2012, din partea PDL, iar ulterior s-a înscris în PMP, ajungând preşedinte al organizaţiei de Bucureşti a acestui partid. La alegerile parlamentare din 2016 a candidat pe locul 13 al listei PSD pentru Camera Deputaţilor din Capitală, însă nu a obţinut mandatul.

Şefia Agenţiei pentru Domeniile Statului a fost preluată de către Alexandru Tachianu, iar cea a Agenţiei pentru Protecţia Mediului de către Viorel Toma.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările