Florin Popescu: „Mulţi membri ai PDL nu înţeleg de ce partidul nu se apucă să facă opoziţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Popescu este critic la adresa actualei conduceri a PDL
Florin Popescu este critic la adresa actualei conduceri a PDL

Deputatul PDL Florin Popescu a declarat astăzi că „există o stare de nemulţumire şi de nelinişte în PDL“ şi că „mulţi membri ai partidului nu înţeleg de ce partidul nu se apucă să lucreze, adică să facă opoziţie“, conform Mediafax.

Popescu a dat ca exemplu ultima moţiune simplă a PDL care a fost dezbătută în Camera Deputaţilor.

„Există o stare de nemulţumire în PDL manifestată cel mai vizibil la ultima moţiune simplă din Camera Deputaţilor când din 51 de deputaţi PDL doar 28 au votat moţiunea. Există o stare de nelinişte că Convenţia s-a terminat, partidul trebuia să lucreze şi sunt foarte mulţi membri ai PDL care nu înţeleg de ce partidul nu se apucă să lucreze, să facă opoziţie. Dovada că din 51 de deputaţi au votat doar 28 moţiunea“, a explicat Florin Popescu.

Întrebat dacă va participa la Congresul Partidului Popular din 25 mai, aşa cum au apărut informaţii în presă, Florin Popescu spus că nu comentează acest lucru.

Presa a relatat că Partidul Popular ar avea congres în 25 mai şi că o serie de parlamentari PDL, în frunte cu Elena Udrea, dar şi membrii Forţei Civice şi cei ai Fundaţiei Mişcarea Populară.

Între parlamentarii PDL care ar urma să treacă la Partidul Popular, presa i-a nominalizat şi pe Florin Popescu şi Eugen Tomac. De asemenea, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon ar urma să se alăture acestei formaţiuni. Partidului Popular este condus de fermierul Costel Caraş, cel care, în timpul scandalului laptelui infestat cu aflatoxină izbucnit în luna martie, a vărsat pe un câmp, în semn de protest, câteva mii de litri de lapte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite