Florin Secară: Discursul violent al lui Blaga seamănă din ce în ce mai mult cu cel practicat de Antena 3 şi PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Secară a urmat-o pe Elena Udrea în PMP FOTO Arhiva Adevărul
Florin Secară a urmat-o pe Elena Udrea în PMP FOTO Arhiva Adevărul

Deputatul PMP Florin Secară crede că preşedintele PDL Vasile Blaga are o agendă diferită decât cea a PMP şi PDL care şi-au propus înlăturarea puterii de stânga cât mai rapid.

„Discursul violent al lui Vasile Blaga seamănă din ce în ce mai mult cu cel practicat de Antena 3 şi PSD. Principalii beneficiari ai acestor ieşiri sunt reprezentanţii USL. Suntem convinşi că membrii PDL sunt dezamăgiţi de acest tip de comportament şi că aşteaptă acţiuni care să conducă spre victoria dreptei, nu slăbirea ei din interior. PMP şi membrii PDL au acelaşi scop: înlăturarea puterii de stânga cât mai repede. Se pare că domnul Blaga are o agendă diferită“, a spus Secară.

Vasile Blaga a vorbit, la Adevărul Live, despre primarii PSD care au migrat din PDL. „ Domnul Dragnea, febleţea de atunci al preşedintelui, a plecat de la noi cu 21 de primari. Domnul Mazăre a fost membru PDL. Domnul Nichita. Domnul Pentiuc a fost un primar bun şi mi-a părut rău că a plecat“, a spus Blaga.

Referitor la reacţia premierului Victor Ponta la plecarea Elenei Udrea din partid, care a spus că PDL va fi un adversar de temut de acum, Blaga a vorbit despre o „dragoste“ între cei doi. „Era o mare dragoste între doamna Udrea şi domnul Ponta. Uneori dragostea este cu năbădăi“, a mai spus Blaga.

Deputatul de Vrancea Florin Secară a îngroşat rândurile parlamentarilor care  au părăsit PDL pentru Partidul Mişcarea Populară (PMR).

Am luat hotărârea să mă alătur Partidului Mişcarea Populară din respect pentru oamenii care m-au trimis în Parlament. Aşa cum le-am spus şi celor care m-au votat, am intrat în politică pentru a duce mai departe proiectele începute de preşedintele Traian Băsescu, ori nu puteam să fiu consecvent decât trecând la PMP“, a anunţat Secară.


Mai multe:

Vasile Blaga, despre euroalegeri, la Adevărul Live: Monica Macovei va fi pe unul din primele două locuri

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, marţi, la Adevărul Live, că ţinta la europarlmentare este depăşirea PNL, iar Monica Macovei se va afla pe unul din primele două locuri.

Deputatul de Vrancea Florin Secară o urmează pe Elena Udrea în Partidul Mişcarea Populară. "Nu rămân prieten cu conducerea PDL Vrancea"

Acesta ne-a precizat că urmează să se înscrie în Partidul Mişcarea Populară în cel mai scurt timp. Acesta este aşteptat cu braţele deschise în filiala Vrancea a PMP.
 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite