Florin Roman, vicepreşedinte PNL: Depunem moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Roman, vicepreşedinte al PNL. FOTO Eduard Enea
Florin Roman, vicepreşedinte al PNL. FOTO Eduard Enea

Liberalii depun luni moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat deputatul PNL Florin Roman, vicepreşedinte al formaţiunii. .

„Astăzi (n.r. luni) depunem moţiunea simplă îndreptată împotriva ministrului Sănătăţii prin care cerem demiterea doamnei Pintea. În opinia PNL, doamna Pintea, cea care a năşit regulamentul de sporuri şi hotărârea de Guvern, este principala vinovată pentru haosul creat în salarizarea din sănătate", a spus Florin Roman, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Vicepreşedintele PNL a precizat elementele conţinute de moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii. „Moţiunea surprinde mai multe aspecte, primul este cel referitor la haosul salarizării, ne referim şi la situaţia în care au fost aduşi medicii de familie, care practic sunt transformaţi în Cenuşăreasa sistemului sanitar din România, această categorie riscă să dispară în următorii cinci ani ca urmare a subfinanţării. În România Guvernului PSDragnea oamenii mor în spitale. Avem circa 200 de victime oficial, pentru că numărul neoficial este mult mai mare, de gripă şi rujeolă. Avem o şansă ratată de a absorbi fonduri europene pentru spitalele regionale. Avem o nouă criză a medicamentelor oncologice şi practic avem o sănătate în moarte clinică", a spus Roman.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite