Florin Iordache: Este o gogoriţă aceasta cu Comisia de la Veneţia. Preşedintele este într-o disperată campanie electorală

Florin Iordache: Este o gogoriţă aceasta cu Comisia de la Veneţia. Preşedintele este într-o disperată campanie electorală

Florin Iordache

Deputatul PSD Florin Iordache a criticat decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a trimite legile Justiţiei la CCR şi Comisiei de la Veneţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Judecătorii CCR, în toate cele 3 decizii, au spus că au ţinut sau s-a ţinut cont de deciziile Comisiei de la Veneţia. Este o gogoriţă. Este o gogoriţă, aceasta cu Comisia de la Veneţia, pentru că modificările care s-au făcut la cele 3 legi în niciun caz nu încalcă prevederile şi principiile enunţate de Comisia de la Veneţia”, a spus Florin Iordache, preşedintele Comisiei care s-a ocupat cu modificarea legilor Justiţiei. 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că trimite la Curtea Constituţională întregul pachet al legilor justiţiei şi sesizează Comisia de la Veneţia, el adresând şi un apel CCR să nu se grăbească şi să conlucreze cu organismul european. Preşedintele a precizat că, după ce Curtea Constituţională se va exprima asupra actelor normative, va face o nouă analiză a legilor şi va decide atunci dacă se impune o nouă reexaminare a celor trei legi de către Parlament.

Iordache i-a răspuns lui Iohannis: „Îl vedem că este într-o disperată campanie electorală pentru octombrie 2019 şi toate aceste eforturi pe care le face de la pupitrul prezidenţial, nu face decât să-şi fidelizeze un anumit electorat.” 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările