Florin Iordache, despre Ponta: După ce ai fost trei ani vultur, nu poţi fi două zile cioară. După ce ai condus guvernul, acum intri în tot felul de jocuri murdare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Iordache
Florin Iordache

Deputatul PSD Florin Iordache îl acuză pe Victor Ponta că este frustrat şi că face jocuri subterane, după ce fostul premier a trecut în tabăra premierului Sorin Grindeanu. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor neagă că ar exista şi alţi trădători în PSD care să susţină păstrarea la Guvern a lui Sorin Grindeanu.

„Eu personal i-am sunat pe toţi aceia pe care dumneavoastră îi prezentaţi că nu vin, că nu votează (moţiunea de cenzură - n.r) şi toţi au confirmat că este o dezinformare. Toţi venim şi susţinem moţiunea de cenzură. Cred că Victor e frustrat şi dă dovadă că tot baletul pe care l-a făcut arată adevărata lui faţă. Nu poate să înţeleagă sau nu se poate obişnuit să susţină un program de guvernare. Tot acel circ pe care l-a făcut - că îl interesează binele partidului - a fost de fapt total gresit. În acelaşi timp, după ce ai fost trei ani vultur nu poţi fi două zile cioară. După ce ai condus guvernul României acum intri în tot felul de jocuri murdare. Nu te gândeşti că mergi în faţa Parlamentului şi să ai majoritate. Îşi poate închipui că anumite legi le poate vota cine, PNL şi USR? E un joc urât pe care îl face Victor. Eu nu mă aşteptam la Victor la această atitudine a lui. După ce ai fost prim-ministru, ai avut demnităţi, acum joci aşa”, a spus Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD împotriva propriului Guvern va fi citită în plenul reunit al Parlamentului duminică după-amiază. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite