Florin Iordache, despre petrecerea dată de PSD  în ziua în care se împlinesc doi ani de la Colectiv: „Asta-i viaţa!“. Dragnea: S-au întâlnit pentru socializare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Iordache ar trebui să-şi bată singur obrazul
Florin Iordache ar trebui să-şi bată singur obrazul

PSD a organizat în această seară, la un restaurant din Capitală, o petrecere restrânsă pentru Liviu Dragnea, care a împlinit sâmbătă 55 de ani. Întrebat dacă e un moment bun ca PSD să petreacă, în condiţiile în care azi se împlinesc doi ani de la Colectiv, iar unii îşi plâng morţii, deputatul PSD Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, a răspuns nonşalant: „Asta-i viaţa!“. Dragnea n-a mai mers la petrecere.

În ziua în care se împlinesc doi ani de la tragedia de la Colectiv, parlamentarii PSD s-au întâlnit la Club Floreasca, pentru a-l serba pe preşedintele partidului, Liviu Dragnea, care sâmbătă a împlinit 55 de ani.

„Suntem cu toţii membrii grupului invitaţi alături de domnul preşedinte la o întalnire prilejuita de ziua domniei sale, fapt care ne da posibilitatea să-i spunem direct «La Multi Ani», daca prin alte mijloace am facut-o fiecare“, a declarat deputatul PSD Adrian Solomon, la Parlament, înainte de a merge la petrecere. 

Intrebat daca este de parere ca este o zi oportuna, avand in vedere ca pe 30 octombrie se implinesc doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: „Nu vom merge acolo sa dănţuim în vreo hora. Putem să ne intalnim şi cu sobrietatea necesara momentului respectiv“. 

Printre participanţi s-a numărat şi Florin Iordache, fostul ministru al Justiţiei, demis în urma OUG 13, unul dintre oamenii de încredere ai lui Dragnea. Întrebat, de reporterii Antena 3, dacă e un moment bun de petrecere, în contextul în care unii părinţi îşi plâng copiii morţi în urmă cu doi ani în incendiul de la Colectiv, Florin Iordache a răspuns: „Asta-i viaţa!“. 

Întrebat dacă se duce la Colectiv, Iordache a răspuns: „Poate mai târziu“. 

Liviu Dragnea nu a mai venit la petrecere şi s-a întâlnit cu Călin Popescu Tăriceanu la Vila Lac pentru a discuta despre bugetul pe 2018. La finalul întâlnirii, jurnaliştii l-au întrebat dacă i se pare potrivit ca PSD să dea petrecere de ziua sa fix când se împlinesc doi ani de la tragedie.

Dragnea a răspuns:  „N-a fost dată în cinstea zilei mele de naştere. Ziua mea a fost sâmbătă. În fiecare luni, colegii deputaţi se întâlnesc la Floreasca pentru socializare. Am înţeles că e şi ziua lui Gabriel Petrea ( ministrul pentru dialog social - n.r.). Mai mult decât să spun că am fost aici nu pot să spun. Dar văd că şi acum, după după doi ani de zile, în continuare se foloseşte moartea acelor copii“.

Deşi Dragnea spune că nu era o petrecere dată în cinstea sa, înainte de a intra în restaurant, unii social-democraţi le-au spus jurnaliştilor că i-au luat chiar şi cadou liderului PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite