Florin Cîţu: PSD naţionalizează Pilonul II să plătească pensii speciale! E tupeu de borfaş. Asistăm exact la situaţia anilor '50

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PNL Florin Cîţu a airmat că Liviu Dragnea, Darius Vâlcov, Eugen Teodorovici şi Călin Popescu-Tăriceanu confirmă că legea pensiilor are nevoie de naţionalizarea Pilonului II, din moment ce banii din acest pilon pot fi retraşi sau transferaţi din septembrie 2019.

„Aceşti ipocriţi, cu averi la vedere mult mai mari decât ale oricărui CEO de companie privată, zic că ei ţin partea oamenilor săraci. Chiar mai crede cineva acest lucru? Este cineva atât de credul? Dacă mai este, atunci .... Aceşti ipocriţi sunt şi mincinoşi notorii. De câte ori au zis în ultimii doi ani că nu întroduc taxe noi? Mint cum respiră”, a scris liderul senatorilor PNL, într-un mesaj pe Facebook.

Cîţu spune însă că cel mai grav lucru în ultimii 29 de ani este reinstaurarea naţional-socialismlui în România. 

 „„Lăsaţi la o parte toate cifrele din ordonanţa despre Pilonul II. Asta este tot ce contează: Românii îşi pot transfera banii de la pilonul II la pilonul I din septembrie 2019. Tot de la 1 septembrie creşte şi punctul de pensii şi legea pensiilor are cel mai mare impact. Nu este nicio coincidenţă. Legea pensiilor nu se poate aplica fără taxele introduse în economie şi mai ales fără desfiinţarea pilonului II !”, subliniază senatorul liberal.

  

Senatorul PNL spune că deja plătim prin contribuţiile noastre din venitul lunar pensiile acestora şi nu este nevoie să plătim şi cu economiile noastre. „Şi pentru că nu vor exista români care să transfere de bunăvoie banii puşi deoparte pentru propriile pensii către pilonul I unde să acopere gaura de la bugetul de pensii, Dragnea, Vâlcov, Teodorovici şi Tăriceanu vor NAŢIONALIZA pilonul II de pensii. Strategia este simplă. Timp de 8 luni vor demoniza acest sector (aşa cum au făcut cu energia şi sistemul financiar). Iar la 1 septembrie ne vor spune că asta vor românii pentru că pilonul II de pensii este «incorect» or altă prostie de acest gen”, susţine Cîţu.

  

Liderul PNL propune următoarele soluţii: românii care au pierdut bani în aceste zile pe piaţa de capital, la Pilonul 2 de pensii sau la depozite să-i dea în judecată pe Teodorovici, Tăriceanu, Dragnea, Vâlcov.

Nu în ultimul rând, Florin Cîţu menţionează că „situaţia este dramatică în acest moment”. „Asistăm exact la situaţia anilor 50. Comuniştii atacau tot ce reprezenta sector privat. După câteva luni au început naţionalizarile“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite