Florin Cîţu, mesaj către pompieri: Munca lor impresionează prin dăruirea cu care îşi îndeplinesc misiunea şi ar trebui să le mulţumim în fiecare zi pentru asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Premierul Florin Cîţu afirmă luni, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Pompierilor,că munca acestora impresionează prin dăruirea şi profesionalismul cu care îşi îndeplinesc misiunea de salvatori şi ar trebui să le mulţumim în fiecare zi pentru asta.

“Astăzi este o zi specială pentru pompierii din România, cărora le dedicăm în fiecare an ziua de 13 septembrie, rămasă în istoria naţională pentru actul eroic al pompierilor militari care, în 1848, au sărit în apărarea revoluţionarilor paşoptişti, în Bătălia din Dealul Spirii. Cei care aleg acum să devină pompieri dau dovadă de acelaşi curaj şi multă empatie în misiunile de stingere a incendiilor, salvare a oamenilor aflaţi în pericol şi înlăturarea consecinţelor unor dezastre. Munca lor impresionează prin dăruirea şi profesionalismul cu care îşi îndeplinesc misiunea de salvatori şi ar trebui să le mulţumim în fiecare zi pentru asta. Sunt calităţi de care pompierii români dau dovadă în fiecare intervenţie la care sunt solicitaţi, în ţară”, a scris prim-ministrul pe Facebook.

El precizează că meritele pompierilor români sunt recunoscute şi de colegii din alte ţări cu care au colaborat, cel mai recent exemplu fiind aprecierea de care pompierii din România s-au bucurat în această vară după cele două misiuni de stingere a incendiilor de vegetaţie din Grecia.

”Suntem mândri de toţi, dragi pompieri! Felicitări şi La mulţi ani!”, afirmă Cîţu în finaul mesajului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite