Florin Cîţu le-a mulţumit membrilor USR PLUS în şedinţa de Guvern. Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Florin Cîţu
FOTO: Facebook/ Florin Cîţu

În prima şedinţă de Guvern după ce membrii USR PLUS au transmis că nu îl vor mai susţine pe Florin Cîţu în funcţie, premierul a declarat că le-a mulţumit acestora pentru că au găsit tăria de a trece peste decizia de a-l revoca pe Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.

Premierul Florin Cîţu le-a mulţumit membrilor USR PLUS în şedinţa de Guvern pentru că au pus mai presus problemele ţării şi au decis să participe. 

„În şedinţa de astăzi le-am mulţumit colegilor mei că au găsit tăria să treacă peste decizia pe care au luat-o ieri şi că au înţeles că este mult mai important să vină şi să rezolvăm probleme importante pentru România. A fost mesajul meu pentru colegii mei şi le mulţumesc din nou. Au făcut un pas important în a debloca situaţia în care suntem astăzi". a afirmat Cîţu la finalul şedinţei.

Chestionat dacă vede o cale de păstrare în termeni buni a actualei coaliţii cu guvernare cu Ludovic Orban în funcţia de premier, Florin Cîţu a transmis doar că actuala coaliţie funcţionează, refuzând un punct de vedere cu privire la ipoteza avansată de jurnalişti.

Vezi şi: USR s-a răzgândit. Ionuţ Moşteanu, val de laude la adresa lui Ludovic Orban: politician flexibil, cu fler, corect faţă de parteneri

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite