Florin Cîţu a discutat cu Adina Vălean, comisarul european pentru transport, despre proiectele din acest domeniu prevăzute de PNRR

Florin Cîţu a discutat cu Adina Vălean, comisarul european pentru transport, despre proiectele din acest domeniu prevăzute de PNRR

Premierul Cîţu a discutat cu Adina Vălean, comisarul european pentru transport, despre PNRR. FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a avut o întâlnire miercuri, la Bruxelles, cu Adina Vălean, comisarul european pentru transport, iar discuţiile au vizat proiectele de transport prevăzute în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) pentru România.

Ştiri pe aceeaşi temă

„O mare plăcere să mă întâlnesc din nou cu Adina Vălean, comisar european pentru transport. Am avut o discuţie detaliată despre proiectele de transport prevăzute de PNRR. Infrastructura de transport rămâne o prioritate strategică a României, cu impact direct asupra relansării economice post-pandemie şi evoluţiei pe termen lung”, a scris Florin Cîţu, miercuri, pe Facebook.

Şeful Executivului se află de marţi la Bruxelles, unde a avut deja o cină de lucru cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la finalul căreia ambii au anunţat că discuţia a fost „constructivă”.

Florin Cîţu şi mai mulţi miniştri au miercuri la Bruxelles întrevederi cu oficialii europeni pentru negocierea proiectelor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. PNRR trebuie depus până la finalul lunii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările