Florin Cîţu: „Tot ce am făcut în această perioadă a fost făcut sub asaltul socialiştilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a declarat că deocamdată nu s-a discutat o dată la care va avea loc Congresul PNL şi a evitat să răspundă dacă va candida sau nu pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, el subliniind că îşi face treaba la Guvern. „Românii trebuie să înţeleagă noi ceea ce am făcut în această perioadă şi facem, facem în timp ce suntem sub asalt din partea socialiştilor”, a spus Cîţu.

„Nu există niciun Congres în acest moment. Va trebui să fie un Congres la PNL pentru că au fost alegeri şi este şi statutul PNL care  spune că după alegeri va fi un Congres. Haideţi să vedem când se anunţă Congresul şi vom vedea ce facem atunci. Eu vă spun ce vă spun de fiecare dată: îmi fac treaba aici, la Guvern, pentru români. Avem rezultate foarte  bune. Măsurile pe care le-am luat anul trecut au dat rezultate, măsurile  pe care le-am luat anul acesta dau rezultate. Avem cea mai mare creştere economică anul trecut, mergem înainte”, a declarat Florin Cîţu, la Digi24, întrebat dacă va candida la şefia PNL.

Primul ministru a explicat că acesta nu este un discurs de candidat, dar că românii ar trebui să înţeleagă că ceea ce face actualul Guvern se întâmplă „sub asaltul” socialiştilor.

„Nu este un discurs (de candidat- n.r.) şi românii trebuie să înţeleagă noi ceea ce am făcut în această perioadă şi facem, facem în timp ce suntem sub asalt din partea socialiştilor, avem şi câteva extreme şi tot am reuşit să facem aceste lucruri”, a declarat Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite