Florin Cîţu se crede „Superman” într-un clip publicat de acesta pe Instagram

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, când nu se comportă ca un premier se gândeşte cum ar fi un Superman. FOTO Inquam Photos / George Calin
Florin Cîţu, când nu se comportă ca un premier se gândeşte cum ar fi un Superman. FOTO Inquam Photos / George Calin

Premierul Florin Cîţu a publicat pe contul personal de Instagram un videoclip din filmul „Superman Returns”, în care eroul principal este interpretat de actorul Brandon Routh. Faţa actorului a fost înlocuită de cea a lui Florin Cîţu, care punctează că „tehnologia asta” îi permite să fie prezentat într-o asemenea postură.

Videoclipul postat de Florin Cîţu pe reţeaua socială este însoţit de textul „Tehnologia asta” şi îl arată pe Superman în anumite secvenţe cum zboară şi opreşte un avion din cădere. Filmuleţul lui Cîţu este publicat în plină criză guvernamentală, unul dintre responsabilii de instabilitatea politică fiind chiar premierul. 

Florin Citu - Superman FOTO Instagram

Cu o zi în urmă, Alina Gorghiu publica o fotografie cu „Florin Cîţu, greu de ucis”, premierul fiind prezentat pe un afiş de film.

Guvernul Cîţu este vizat de o moţiune de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR, motivată de demisia unui al doilea ministru USR PLUS, Stelian Ion, şi neînţelegerile din cadrul coaliţiei de guvernare privind Programul de investiţii „Anghel Saligny” dar şi de neimplementarea reformelor asumate.

Florin Cîţu va fi nevoit să vină în Parlament şi pentru un vot de încredere, după ce USR PLUS a ieşit de la guvernare şi compoziţia politică a Guvernului a fost schimbată. Cel mai târziu, echipa Cîţu va trebui să vină la vot pe 22 octombrie. 

VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite