Florin Cîţu, înainte de alegerea noului preşedinte al formaţiunii: PNL o să fie mai unit ca niciodată după ziua de azi. O să fie un Congres organizat impecabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban şi Florin Citu la Congresul PNL18 septembrie 2021 FOTO Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban şi Florin Citu la Congresul PNL18 septembrie 2021 FOTO Inquam Photos / George Calin

Premierul Florin Cîţu a ajuns la Romexpo, acolo unde are loc evenimentul în care liberalii îşi vor alege următorul preşedinte de partid. Liderul Executivului spune că formaţiunea o să fie „mai unită ca niciodata” după această zi, iar Congresul PNL o să fie organizat impecabil.

„PNL o să fie mai unit ca niciodata după ziua de azi. Ce am promis am făcut”, a declarat premierul. 

Florin Cîţu a declarat în ceea ce priveşte organizarea Congresului şi oamenii care protestează că „şi AUR şi USR  sunt în opoziţie. Asta face opoziţia. O să fie un Congres organizat impecabil”, a mai spus Cîţu. 

Premierul a mai spus că au fost invitaţi liderii partidelor politice din România. În contextul politic actuial, premierul a mai declarat că „această criză guvernamentală a fost provocată de cei care au plecat de la guvernare”. 

Congresul PNL, eveniment la care vor participa 5.000 de delegaţi chemaţi să aleagă noul şef, va începe la ora 11.00. Florin Cîţu pleacă din poziţia de favorit, având de partea sa majoritatea liderilor de filială.

Premierul are de partea sa majoritatea liderilor de filială. Pe de altă parte, chiar dacă mai puţin şefi de organizaţii au mers lângă Orban, preşedintele PNL a făcut o campanie om la om.

Ziua cea mare în PNL. 5.000 de delegaţi merg să aleagă noul şef al liberalilor. Cum arată ultimele calcule LIVE TEXT

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite