Mesajul dur al lui Florin Călinescu înaintea Congresului PSD şi un mesaj pentru români: „Ne sculăm din somnul cel de moarte?!“

Mesajul dur al lui Florin Călinescu înaintea Congresului PSD şi un mesaj pentru români: „Ne sculăm din somnul cel de moarte?!“

Florin Călinescu FOTO Arhivă

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu a scris joi un mesaj pe Facebook, în anticiparea Congresului PSD, în care încearcă să-i convingă pe oameni să ia atitudine. Acesta a mai subliniat că „aşteaptă cu scârbă şezătoarea comuniştilor donatori în buzunarele lui livulică“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dragi Romani, iubiţi compatrioţi!
Aştept cu scârbă şezătoarea comuniştilor donatori în buzunarele lui livulică şi un pic în ale lor, de sâmbătă. 
Of cors, se va consacra infracţiunea populară teleormăneană. La nivel naţional. 
Infractori, penali, condamnaţi, condamnabili, cercetaţi penal, tudorei, nicolai, iordachi, vâlcovi, nicolici şi alţi curcubei, vor consacra sâmbătă golania infracţională civilă şi penală”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.
 
Acesta a mai precizat că singurii care-i pot opri pe aceştia din urmă sunt oamenii şi că aceştia trebuie să ia atitudine - „ne sculăm din somnul cel de moarte?!”.
 
„Chestia asta nu poate fi împiedicată pentru că acolo 4/5 mii de complici o vor face. 
Ceea ce ei nu pot opri, este ATITUDINEA noastră. 
Cred că putem fi mai mulţi decât 3 milioane de fani ai secerii& ciocanului+ câţiva retardaţi ai lui tăriceanu+câţiva cetăţeni români de etnie maghiară. 
Păreri?
Ne sculăm din somnul cel de moarte?!”, a conchis Călinescu pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările