Florica Cherecheş: PSD începe să măcelărească măsurile PNL. Actuala configuraţie parlamentară e una toxică pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florica Chereches FOTO Facebook Florica Cherecheş
Florica Chereches FOTO Facebook Florica Cherecheş

Deputatul Florica Cherecheş acuză PSD de faptul că începe să „măcelărească” toate deciziile „bune” luate de PNL în ultimele luni şi pledează pentru alegeri anticipate cât mai repede.

„Ceea ce s-a întâmplat în Senatul României este o dovadă că PSD are un control nociv asupra Parlamentului şi este încă un argument pentru declanşarea alegerilor anticipate. Practic, PSD  începe să măcelărească toate deciziile bune luate pentru ţară de Guvernul PNL.  Ordonanţa de Urgenţă prin care Guvernul PNL a eliminat pilele PSD angajate la stat prin detaşări, prin care a îngheţat salariile demnitarilor şi prin care au fost eliminate toate elementele nocive pentru economie a fost respinsă în Senat şi, astfel, resuscitată celebra creaţie a cuplului Dragnea-Vâlcov, OUG 114”, susţine deputatul Florica Cherecheş. 

Reprezentanta PNL acuză faptul că social-democraţii nu vor face decât să încarce bugetul cu noi cheltuieli. „Bomba economică plantată de senatorii PSD arată clar faptul că actuala configuraţie parlamentară este toxică pentru România. Cer PSD să nu mai schimbe cadrul legislativ reparatoriu construit de Guvernul Orban şi să aştepte alegerile parlamentare pentru că voinţa românilor nu coincide cu agenda ascunsă a PSD. Este evident că orice zi în care acest Parlament rămâne în funcţie reprezintă un pericol pentru România. Doar cu un Legislativ cu o majoritate liberală putem să implementăm măsuri care să se afle exclusiv în interesul românilor”, a completat Cherecheş. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite