Florian Bodog, atac agramat la premier: Dacă Orban şi-a pierdut răbdarea, nu are decât să îşi „de-a” demisia şi să plece de unde a venit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru PSD al Sănătăţii Florian Bodog scrie, într-o postare pe Facebook, distribuind poziţia Federaţiei Sanitas referitoare la legea privind carantina şi izolarea, că, dacă Ludovic Orban şi-a pierdut răbdarea, nu are decât să îşi „de-a” demisia şi să plece de unde a venit. Bodog spune că nu poate accepta asemenea „aberaţii”, astfel că nu va vota în Senat „o asemenea batjocură”.

„Dacă Ludovic Orban şi-a pierdut răbdarea, nu are decât să îşi de-a demisia şi să plece de unde a venit!”, a scris pe Facebook fostul ministru al Sănătăţii. „Niciun senator responsabil şi de bună credinţă nu poate vota o lege scrisă pe genunchi, aşa cum propune Guvernul PNL”, continuă Bodog.

Fostul ministru al Sănătăţii afirmă că proiectul propus de cei pe care îi numeşte „gaşca de incompetenţi a lui Orban” conţine „o serie de aberaţii pe care el, în calitate de medic nu le poata accepta! Pe cale de consecinţă, nu voi vota în Senatul României o asemenea batjocură la adresa sănătăţii şi libertăţii românilor!”, a conchis Bodog.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, sâmbătă, că are „un mesaj de revoltă şi indignare” faţă de amânarea dezbaterii de către Senat a legii care să pună la dispoziţie autorităţilor ”instrumentele indispensalbile în lupta împotriva epidemiei”, declarându-se la capătul răbdării. Amânarea înseamnă o creştere dramatică a risului de infectare”, a spus el.

Orban a afirmat că legea privind carantina şi izolarea este indispensabilă în situaţia actuală. „Sunt la capătul răbdării. Acest joc politicianist, acest sabotaj sistematic la care sunt supuse autorităţile din România în bătălia contra epidemiei deja nu ne afectează pe noi, afectează viaţa oamenilor, afectează sănătatea oamenilor şi capacitatea noastră de a lupta în mod eficient contra acestei epidemii”, a precizat premierul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite