Florentin Pandele, jigniri în direct faţă de un jurnalist: „Nu vezi ce figură de papagal ai?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Voluntariului, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, a avut o ieşire jignitoare la adresa unui jurnalist, vineri, la postul Antena 3! Pandele a cerut să intre în direct, deranjat de o remarcă făcută de jurnalistul Val Vâlcu, care a spus că intrarea lui Florentin Pandele în cursa pentru prezidenţiale este un circ.

„Florentin Pandele: Mă uit la dumneata aşa, nu arăţi foarte bine. Ai putea să mergi la circ.

Val Vâlcu: Eu nu vreau circari la Cotroceni.

Florentin Pandele: Nu vezi ce figură de papagal ai?

Val Vâlcu: Aş sta foarte frumos între peştele de pe televizor şi tabloul ăla de prost gust pe care le aveţi în casă.

Florentin Pandele: Eşti penibil! Poate te-ai uitat la altă poză.

Val Vâlcu: Ştiu că sunteţi din alt film...

Florentin Pandele: Uitându-mă la faţa lui cred că i-ar sta foarte bine într-o emisiune de copii, pentru divertisment.”, au fost cele mai spumoase replici dintre cei doi.

La începutul acestui an, soţul Gabrielei Firea, ce recent a declarat că ar putea candida la alegerile prezidenţiale şi ca independent dacă nu primeşte sprijinul partidului, şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale.

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a precizat că va candida ca independent. "Am vorbit cu Gabi (soţia sa, primarul Capitalei Gabriela Firea - n.r.) şi i-am spus că voi candida la alegerile prezidenţiale. M-a întrebat dacă sunt sigur că asta vreau şi i-am spus că da. Vreau să candidez", a declarat Florentin Pandele la RomâniaTV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite