Firea, avertisment pentru liberali: Cu cât dispreţ au vorbit azi de PSD, vor primi un răspuns pe măsura obrăzniciei lor! După Congresul PNL umează restricţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea conferinta PSD decembrie 2020 FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Gabriela Firea conferinta PSD decembrie 2020 FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea este de părere că vor urma noi restricţii după Congresul PNL de sâmbătă. „Cu cât dispreţ au vorbit azi de Peeseeedeee, vor primi un răspuns pe măsura obrăzniciei lor”, a scris senatoarea pe Facebook.

„Să mai trăim, sā mai zâmbim, cât mai putem, cât nu ne închid iar în case cei de la putere! După spectacolul grotesc de azi, de la Congresul PNL, umează restricţii de toate felurile! Şi-au făcut treaba, ce mai contează restul omenirii!? Abia îi aşteptăm în Parlament! Că prea se dau viteji unii cu 20, alţii cu 15%”, a scris Firea pe Facebook. 

Gabriela Firea i-a avertizat pe liberali că sunt aşteptaţi în Parlament, în ceea ce priveşte modul în care au vorbit la congres de PSD. Cu cât dispreţ au vorbit azi de Peeseeedeee, vor primi un răspuns pe măsura obrăzniciei lor! Unu nu-i mai breaz! Toţi o apă şi-un pământ! Nu ştiu decât să jignească, să fure, să scumpească, să mintă, să dea vina pe alţii, să facă rău românilor şi României! Au câştigat locul 1 la incompetenţă!  O guvernare căreia nu-i pasă de oameni!”, a scris Gabriela Firea, sâmbătă pe Facebook. 

Congresul PNL, eveniment la care participa 5.000 de delegaţi chemaţi să aleagă noul şef ae desfăşoară luni începând cu ora 11.00 la Romexpo. Florin Cîţu pleacă din poziţia de favorit, având de partea sa majoritatea liderilor de filială.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite