Firea: Vi-l asumaţi pe Cătălin Predoiu ca premier cu toate problemele de la Arpechim, Alro şi Rompetrol?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD, Gabriela Vrânceanu Firea, spune că prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, de profesie avocat, a generat mai multe pagube unor comanii precum Alro, Arpechim şi Rompetrol.

„Ieri au apărut mai multe informaţii despre relaţia lui Căăalin Predoiu, ca avocat, cu mai mulţi giganţi ai economiei româneşti, chiar în momente controversate ale existenţei acestor companii - este vorba de ALRO, de Arpechim, de Rompetrol. Dezvăluirile nu au fost negate de domnul Predoiu, ci doar contextualizate. Prin urmare, câtă vreme este deja public faptul că implicarea lui Cătălin Predoiu la aceste companii a generat pagube şi probleme majore, în ce măsură îl mai susţineţi pe acesta pentru a va fi candidat la postul de premier? Rămâne domnul Predoiu opţiunea dumneavoastră de premier? Sunteţi mulţumit de declaraţiile sale publice pe aceasta temă“, a spus Gabriela Firea.

Zilele trecute, purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, Gabriela Firea, a declarat că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, forţat de expunerea mediatică, începe să-şi arate adevărata faţă. Declaraţia vine în contextul în care Iohannis a afirmat că aşa cum cei care au copii investesc în educaţia lor, el, neavând copii, a investit în imobile.

„În concepţia domniei sale, de sas gospodar, omul are în viaţă două alternative: fie face copii şi investeşte în educaţia lor, fie îşi cumpără case şi investeşte în inmulţirea lor“, a afirmat Firea, subliniind că „de voie de nevoie, Klaus Iohannis a ales cea de-a doua variantă“.

„A cochetat şi cu adopţiile, dar numai în calitate de prestator de servicii de transport şi traducere, pentru un cuplu de canadieni, experienţă care nu l-a determinat să încerce, la rândul său, un astfel de procedeu“, a mai spus vicepreşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite