Firea, salvată de Dragnea de la excluderea din PSD. Cine a cerut să fie dată afară din partid

Firea, salvată de Dragnea de la excluderea din PSD. Cine a cerut să fie dată afară din partid

Foto INQUAM

După votul covârşitor în favoarea lui Liviu Dragnea, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD a fost propusă excluderea din partid a Gabrielei Firea, vicepreşdinte al partidului, primar al Capitalei şi semnatară a scrisorii anti-Dragnea.

Potrivit unor surse politice, cel care s-ar fi opus excluderii Gabrielei Firea din partid a fost chiar Liviu Dragnea, care ar fi refuzat să supună propunerea la vot.

Potrivit Gabrielei Firea, de la finalul şedinţei CEx, cel care a propus excluderea sa din PSD a fost primarul Secvtorului 5, Daniel Florea.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit astăzi pentru a tranşa disputele apărute în partid ca urmare a scrisorii în care i s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Scorul a fost zdrobitor în favoarea lui Dragnea: 10 voturi împotriva liderului PSD, 39 pro-Dragnea şi o singură abţinere,  chiar a lui Liviu Dragnea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: