Firea: „PSD aminteşte că Băsescu nu a fost în măsură să ceară demisia cuiva după votul din 2012 de la Referendum”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea. FOTO: Mediafax
Gabriela Firea. FOTO: Mediafax

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a precizat într-o declaraţie de presă transmisă joi, că, în legătură cu solicitarea preşedintelui de demisie a prim-ministrului  Victor Ponta, PSD îi aminteşte lui Traian Băsescu că „nu a fost niciodată în măsură să solicite demisia cuiva după votul din 2012”, potrivit Mediafax.

„În legătură cu solicitarea demisiei premierului Victor Ponta, cerută de către preşedinte, PSD aminteşte că Traian Băsescu nu a fost niciodată în măsură să solicite demisia cuiva după votul din 2012 de la Referendum, când 7,4 milioane de români au votat pentru suspendarea sa”, susţine reprezentanta PSD.  

„Din fericire, rămânerea lui Traian Băsescu în funcţie nu mai durează decât câteva zile. În paralel cu încetarea mandatelor sale, sperăm să se pună punct şi politicii demagogice pe care a brevetat-o”, a adăugat purtătorul de cuvânt al social democraţilor.

Reacţie vine în urma declaraţiei liderului de la Cotroceni în care acesta l-a rugat public pe Victor Ponta să-şi asume în calitate de preşedinte PSD formarea unui nou guvern din care actualul prim-ministru să nu facă parte , pentru „binele şi credibilitatea” României.

„Observ în ultimele zile că domnul prim-ministru Victor Ponta a intrat într-o frenezie a formării unui nou guvern pentru a încerca să schimbe impresia adunând fărâme de peste tot, de pe unde poate”, a afirmat preşedintele statului, în declaraţia de presă susţinută la Palatul Cotroceni

În plus, Băsescu a ţinut să puncteze faptul „că politicianul Ponta este complet discreditat în interiorul Uniunii Europene. Este complet discreditat şi prezenţa domniei sale în fruntea Guvernului nu este decât un element de discreditare şi pentru România, indiferent care este majoritatea în Parlament”.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite