Firea a pierdut, dar nu se dă dusă. Când preia Nicuşor Dan mandatul de primar general. PSD a făcut 52 de contestaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţar, joi, că preluarea mandatului de primar va mai întârzia cel puţin o săptămână, după ce au fost făcute 52 de apeluri la validarea mandatului său. ”Se cere nici mai mult nici mai puţin decât reluarea alegerilor locale în Bucureşti”, anunţă Nicuşor Dan, acuzând PSD că a depus apelurile, care sunt ”copy-paste”.

Nicuşor Dan a vorbit, joi, într-o conferinţă de presă, despre ”şicanele penibile ale PSD prin care încearcă în mod iresponsabil să împiedice preluarea mandatului de primar al Bucureştiului”, la patru săptămâni de la alegeri.

”La Bucureşti, la Primăria Generală o să mai aşteptăm cel puţin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD”, a afirmat Nicuşor Dan, făcând referire la ”motive ridicole” în cele 52 de apeluri care s-au depus la validarea mandatului său de primar.

”Se cere nici mai mult nici mai puţin decât reluarea alegerilor locale în Bucureşti, dacă vă vine să credeţi”, a mai afirmat Dan, afirmând că cele 52 de cereri de apel sunt copy-paste, având toate inclusiv aceleaşi greşeli gramaticale.

Nicuşor Dan a transmis bucureştenilor că Gabriela Firea este în continuare primarul general şi, dacă au probleme, trebuie să i le adreseze ei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite