Firea şi Pandele au intrat în clasă cu fiii lor fără măşti pe faţă. Reacţia primarului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea si Florentin Pandele FOTO Facebook
Gabriela Firea si Florentin Pandele FOTO Facebook

Primarul Capitalei Gabriela Firea şi soţul său, primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele s-au fotografiat luni cu cei doi fii ai lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor. Imaginile, în care niciunul dintre cei patru membri ai familiei Firea-Pandele nu poartă mască, au fost postate de Firea pe contul său de Facebook şi apoi şterse.

„Sunt locuri in inima despre care nici nu stii ca exista, pana nu apare in viata ta un copil.” Sanatate, reusite, rabdare, incredere, puterea de a trece peste aceasta perioada grea le doresc tuturor elevilor, profesorilor, parintilor si bunicilor la inceput de an scolar!”, a scris Firea pe Facebook, postând mai multe fotografii cu soţul şi cu copiii săi la şcoală, inclusiv în sala de clasă.

Ulterior, după ce imaginea a fost criticată,fotografia a fost ştearsă, rămânând doar cele făcute în faţa şcolii.

firea cu purandeii foto facebook

„Da, toţi părinţii şi copiii mici au acces, doar în grupuri de 5, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineaţă, pentru că aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era încă nimeni sosit în şcoală. Nu am interacţionat cu alţi părinţi sau elevi. Am purtat măşti în interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie”, a declarat primarul general al Capitalei pentru G4Media.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite