Firea nu se dezice de Ciolacu: Nu pot să mă mişc precum vântul sau vălurile mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Bucureşti Gabriela Firea a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă, că PSD „a dezamăgit de multe ori” publicul care îl susţine şi că ea îşi menţine sprijinul pentru tandemul Marcel Ciolacu – Paul Stănescu pentru conducerea PSD, spunând despre cei doi că sunt „ataşaţi valorilor naţionale, buni români şi oneşti”.

„Am citit şi eu anumite comentarii şi interpretări. Eu susţin această echipă de conducere. Cred că nu este momentul acum să se reaprindă o scânteie a unui conflict în echipa noastră. Din moment ce mi-am declarat susţinerea pentru această formulă de conducere cu domnul Ciolacu preşedinte şi domnul Paul Stănescu secretar general, nu pot să mă mişc precum vântul sau valurile mării, poate data viitoare, peste cinci ani, peste zece ani”, a declarat Firea.

Întrebată dacă va candida pentru o altă funcţie de conducere în PSD, Firea a spus că nu ţine neapărat să facă acest lucru.

„Voi discuta cu colegi mei. Nu ţin neapărat, am trecut şi prin perioada să fiu simplu membru de partid şi nu s-a întâmplat nimic rău, ba aş spune dimpotrivă”, a declarat Firea.

Aceasta a amintit de perioada de aproximativ un an în care partidul a fost condus de Liviu Dragnea, iar ea nu a deţinut o funcţie de conducere în PSD, în acest context ea amintind că numeroşi membri şi simpatizanţi ai partidului nu au fost de acord cu decizii luate de conducerea PSD şi au susţinut-o.

Conducerea colectivă interimară a Partidului Social Democrat a decis marţi organizarea unui congres al formaţiunii înainte de alegeri.

”S-a luat decizia ca să nu se intre în niciun fel de alegeri fără să existe o conducere aleasă a PSD. Cu certitudine, Congresul se va organiza la o dată apropiată în timp”, a declarat, marţi, Lucian Romaşcanu, purtător de cuvânt al partidului, după întrunirea conducerii colective interimare a PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite