Firea, un nou atac la Nicuşor Dan: Primarul „apă caldă şi pe ţeava de rece“. Îmi voi continua lupta pentru binele oraşului în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firea spune că  i-au lipsit doar 30 de mii de voturi ca să îl invingă pe Nicuşor Dan FOTO Mediafax si Inquam Photos
Firea spune că  i-au lipsit doar 30 de mii de voturi ca să îl invingă pe Nicuşor Dan FOTO Mediafax si Inquam Photos

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirmă, într-o postare pe Facebook, că, pentru a-şi continua activitatea şi proiectele, i-au lipsit doar 30 de mii de voturi şi dă asigurări că îşi va continua lupta pentru binele oraşului în Parlament, unde nu va chiuli, aşa cum a făcut deputatul de Bucureşti ajuns primarul “apa caldă şi pe ţeava de rece”, referindu-se la contracandidatul său Nicuşor Dan, câştigător al alegerilor locale din 27 septembrie.

”O îmbrăţişare, o floare şi mii de mulţumiri celor 250 de mii de bucureşteni care m-au votat! Vă voi purta în suflet toată viaţa! Din păcate, din cei un milion opt sute de mii de alegători înscrişi în liste, au participat la vot doar 650 de mii. Pentru a-mi fi continuat activitatea şi proiectele, ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi-foarte puţin raportat la cele aproape două milioane de bucureşteni cu drept de vot. Puteţi calcula, având 1200 de secţii de votare, câte procese verbale trebuiau modificate, aşa cum s-a intervenit pe ele cu carioca sau pix mai gros, şi câte voturi exprimate pentru mine trebuiau trecute fără temei la nule-doar 25 în fiecare secţie. Şi au fost “aranjate” mult mai multe! Avem dovezi! Sunt mii de astfel de voturi anulate la BEM. Nimeni nu mai vrea să le numere, totul se închide azi, s-a pus capac peste adevăr. (...) Voi merge mai departe în justiţie dar, la cum arată lucrurile... în fine, dacă tot au câştigat prin fraudă, măsluire, viciere, măcar să se apuce de treabă”, scrie Firea pe Facebook.

Ea afirmă că ”acum se înghesuie toţi miniştrii să garanteze sprijin: bani cu nemiluita, proiecte peste proiecte, investiţii la Centură şi metrou... lapte şi miere” şi acuză că ”aproape un an de zile, de când este la guvernare, PNL a tăiat premeditat din banii cuveniţi bucureştenilor”.

”Şi acum ies şi spun că sunt datorii! Lucru asupra căruia am atras atenţia zi de zi, spunând că acesta va fi efectul masacrării bugetului de către guvern: creditul furnizor, viaţa pe datorie. Nu au inventat ei apa caldă în materie de finanţe! Ei au oprit-o doar intenţionat pe tot parcursul verii, că să fie lumea furioasă pe mine. Elcen (guvern) produce energia termică şi o poate furniza prin Cet-uri cu ţârâita (pe timpul meu) sau normal, cum fac acum, după ce au câştigat prin minciună, manipulare şi fraudă”, susţine primarul general. În opinia sa, aceasta spune multe despre caracterul acestor personaje şi despre cât de mult le pasă de semeni. Rămân lângă oameni, şi lângă cei care m-au votat, şi lângă cei pe care nu i-am convins sau li s-a denaturat votul! Îmi voi continua lupta pentru binele oraşului în Parlament, alături de colegii mei, unde NU voi chiuli şi/sau dormi, aşa cum a făcut deputatul de Bucureşti ajuns primarul “apa caldă şi pe ţeava de rece””, a scris Gabriela Firea.

 Rămân lângă oameni, şi lângă cei care m-au votat, şi lângă cei pe care nu i-am convins sau li s-a denaturat votul!  Îmi voi continu lupta pentru binele oraşului în Parlament, alături de colegii mei, unde NU voi chiuli şi/sau dormi, aşa cum a făcut deputatul de Bucureşti ajuns primarul “apa caldă şi pe ţeava de rece””, conchide ea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite