Firea: Cine este Nicuşor Dan? Acel domn care i-a păcălit pe bucureşteni şi a fugit la un job mai bine plătit?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei Gabriela Firea l-a ironizat pe deputatul USR Nicuşor Dan care a invitat-o la o dezbatere publică în care să prezinte bilanţul la jumătatea mandatului, spunând despre el că i-a păcălit pe bucureşteni după ce a obţinut votul în Consiliul General, apoi a plecat pentru un job mai bine plătit în Parlament.

"Dar cine este Nicuşor Dan? Acel domn care i-a păcălit pe bucureşteni şi după ce a obţinut votul de consilier general a fugit pentru un job mai bun, mai bine plătit şi cu sinecuri mai multe în Parlament? Eu îmi dau toate răspunsurile şi raportul în faţa bucureştenilor, nu în faţa unui domn care a fugit de răspundere”, a declarat Gabriela Firea, joi, întrebată dacă acceptă invitaţia deputatului USR de a prezenta bilanţul la jumătatea mandatului în cadrul unei dezbateri publice.

Nicuşor Dan a invitat-o miercuri pe Gabriela Firea la o dezbatere publică pentru a face un bilanţ la jumătatea mandatului, asta după ce marţi primarul Capitalei l-a acuzat pe Nicuşor Dan că vine la şedinţele Consiliului General al Municipiului Bucureşti "să facă atmosferă, să ridice tonul, să provoace”.

În 19 aprilie, câţiva parlamentari USR, printre care şi Nicuşor Dan, au vrut să participe la şedinţa de Consiliu General al Municipiului Bucureşti, pentru a prezenta proiectul de lege depus la Senat prin care deputaţii şi senatorii să aibă dreptul să participe la şedinţele de consiliu şi să iniţieze hotărâri, iar dacă acest drept este îngrădit, să fie considerată contravenţie. Preşedintele de şedinţă, Orlando Culea, precum şi viceprimarul Aurelian Bădulescu, împreună cu Poliţia Locală, nu i-au lăsat să participe şi nici să facă declaraţii în sala de şedinţă, invocând regulamentul de Consiliu şi încercând să îi dea afară din sală.

Nicuşor Dan a fost dat afară şi de la şedinţa CGMB din 28 martie, după ce a cerut să ia cuvântul pe tema proiectului de hotărâre privind transmiterea în administrarea Administraţiei Străzilor Sector 1 şi a RATB a obiectivului de investiţii "străpungere Buzeşti – Berzei”, afirmând că proiectul nu a avut proces verbal de recepţie. "Un om politic bine intenţionat, care doreşte cu adevărat să îmbunătăţeasca viaţa alegătorilor săi ar trebui să se documenteze şi să-şi canalizeze energia în proiecte reale, cu soluţii autentice şi nu să persiste în greşeală, acuzând oponenţii politici de fapte sau nerealizări imaginare”, susţinea atunci Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite